« Mito-Essence, de meest krachtige mitochondriale formule!!

Gepubliceerd op 03-01-2017

MITO-ESSENCE

De meest krachtige Mitochondriale gezondheidsformule die ooit gecreëerd werd.…
Jouw mitochondriën zijn de bron van je leven en gezondheid. Zij geven je de energie die je nodig hebt om te ademen, je bloed rond te pompen en je hartslag krachtiger te maken. Maar over de laatste 50 jaar, zijn je mitochondriën bedreigd geworden door miljoenen van ongereguleerde synthetische substanties. Zaken zoals voorgeschreven medicijnen, pesticides, zware metalen en zelfs chemicaliën in je voeding.
Deze giftige stoffen infiltreren in je cellen en brengen kritische schade aan je mitochondriën aan en beroven deze van belangrijke componenten die ze nodig hebben om energie te genereren.
Hierdoor zullen ouderdomsprocessen versneld worden en een negatieve invloed hebben op het verkrijgen van leeftijd gerelateerde ziekten.

Mito-Essence geeft je de vitale voedingsstoffen die je cellen nodig hebben om leeftijd gerelateerd verval te voorkomen, zodat je weer het maximale uit je leven kan halen. Het is een super krachtige formule die onmiddellijk ondersteuning biedt door de toevoeging van 7 mitochondriale super beschermers, die bestaan uit:

N-Acetyl Cysteïne. De eerste verdedigingslinie voor je mitochondriën. Dit krachtige aminozuur filtert inkomende vrije radicalen en giftige stoffen

Acetyl-L-carnitine. Verwijdert giftig afval uit je cellen en brengt vetzuur als brandstof naar je mitochondriën, waardoor je energievoorziening als het ware een boost krijgt.

Rhodiola Rosea. De “leef langer” bloem boost je energie en verbetert je uithoudingsvermogen

Luteolin. Deze beschermt je mitochondriën tegen schade door vrije radicalen. Het sluit de afval producerende cytokines af en voorkomt dat energieverslindende AGEs (een verzamel-naam voor eiwitten die onherstelbaar beschadigd zijn) kunnen woekeren.

Benfotiamine. Activeert transketolase, een enzym dat AGEs neutraliseert en daardoor voor je lichaam gemakkelijker af te voeren zijn.

Niacinamide. Zorgt ervoor dat je lichaam NAD produceert, dat heeft tot gevolg dat je mitochondriën energie verkrijgen van het voedsel dat je nuttigt, en geeft een boost aan de productie van schone energie aan je lichaam.

Riboflavin. Vergroot de efficiëntie van je mitochondriën.

Mito-Essence is een opzienbarende voedingsformule met de kracht om je energie niveau op een veel hoger niveau te brengen. Het boost je hersenactiviteit en mentale focus, het bevordert de mobiliteit en verhoogt je levenslust.

Bekijk zelf welke verschillen dit maakt.

Frontpage-picture-1543581781.jpg